paarse-kader-uitleg-lenormand
lenormand-kaarten-afbeelding-vijf
gouden-bladerrank-banner-lijn
1lenormand-ruiter-kaart

De Ruiter

Er is nieuws onderweg, nieuwe reizen zullen worden gemaakt. Deze kaart heeft een positieve en energieke betekenis. 

2lenormand-klaverbladen-kaart

De Klaverbladen

Een gelukkige en positieve periode, u bent in een comfortabele positie. Eenvoud, geluk, hoop, rijkdom en kansen.

3lenormand-schip-kaart

Het Schip
Het schip symboliseert reizen (dit kan ook geestelijk zijn), nieuwe richtingen, verandering, handel, rijkdom, vooruitgang, uitbreiding, financiële voordelen en erfenis. Kortom dit is een zeer positieve kaart.

4lenormand-huis-kaart

Het Huis

Het huis betekent stabiliteit en veiligheid. Het betekent balans in je leven, een solide thuisbasis.

5lenormand-boom-kaart

De Boom

De kaart staat voor loyaliteit, vitaliteit en energie, tevens staat het ook voor een postieve groei in die dingen.

6lenormand-wolken-kaart

De Wolken

Je voelt je onzeker, er zijn angsten, hindernissen en zorgen in je leven. er zijn vervelende dingen gebeurt of moeten nog gebeuren.

7lenormand-slang-kaart

De Slang

De slang staat voor leugens en verraad. De kaart is veelal een negatieve kaart, maar als deze omringt is door sterke positieve kaarten dan kan de slang wijsheid betekenen. 

8lenormand-lijkenkist-kaart

De Lijkenkist

De kaart betekent het einde van iets, en een nieuw begin van iets groots. De kaart symboliseert ook lijden, depressie, scheiding en ontslag.

9lenormand-ruiker-kaart

De Ruiker

De ruiker staat voor geluk en soms voor jonge meisjes. Het is een zeer positieve kaart. Hij staat voor complimenten, waardering, erkenning, een teken van liefde en genegenheid, vrolijke geest, succes, liefde en vriendschap.

10lenormand-zeisen-kaart

De Zeisen

Het einde en wedergeboorte. De zeisen staat voor gebeurtenissen uit het verleden dat u blijft achtervolgen, en wil zeggen dat je die dingen eindelijk moet lossnijden van uw gedachtes.

11lenormand-roede-kaart

De Roede

De roede symboliseert ruzies met de familie, vrienden of geliefde. Het is een negatieve kaart en wordt vaak geassocieerd met ontrouw, verveling, armoede en woede.  

12lenormand-vogels-kaart

De Vogels

De vogels tonen aan dat u in een drukke periode zit, vol stress en onredelijkheid. Communicatie problemen en meningsverschillen gebeuren dagelijks deze periode.

13lenormand-kindje-kaart

Het Kind

Alles even niet te serieus nemen. Dit is een positieve kaart, de laat zien dat er leuke dingen gaan gebeuren in de nabije toekomst. Deze periode is als een kind, onschuldig en onbezorgd, geniet ervan.

14lenormand-vosje-kaart

De Vos

Iemand is niet geheel eerlijk tegen jou, of misschien ben je zelf niet helemaal eerlijk tegen anderen of jezelf. Deze kaart wordt vergeleken met valsheid, sluwheid, verraad en leugens.

15lenormand-beer-kaart

De Beer

Kracht, moed en bescherming. De beer staat is een goede kaart, hij staat voor iets of iemand die u kan steunen en beschermen.

16lenormand-ster-kaart

De Ster

Er staat u een stralende toekomst te gemoed. De ster is zeer positief en wordt vaak gesymboliseerd met vooruitgang, welvaart, vernieuwing en hoop.

17lenormand-ooievaar-kaart

De Ooievaar

Buiten dat de ooievaar voor geboorte staat, staat de kaart ook voor verandering. Een terugkeer van iets of iemand of juist het vertrek van iemand of iets.

18lenormand-hond-kaart

De Hond

Als beste vriend van de mens word deze kaart, de hond vergeleken met loyaliteit, vriendschap, geloof, oprechtheid en ondersteuning.

19lenormand-toren-kaart

De Toren

De toren wordt beschouwt als occult kaart, de kaart word vaak geassocieerd met einzelgangers en loners, niet perse met eenzaamheid. veelal worden zelf associatie, zelf reflectie en gedachtes vergeleken met de toren kaart. 

20lenormand-tuin-kaart

De Tuin

Deze kaart symboliseert saamhorigheid, feesten en bijeenkomsten. De kaart gaat om nieuwe sociale gebeurtenissen zoals: nieuwe vrienden, een feest of nieuwe collega's.

21lenormand-berg-kaart

De Berg

Er is een obstakel in uw weg die problemen veroorzaken. Het kan zij dat iemand anders dit obstakel is of het kan uzelf zijn. Tijd om an koers te veranderen.

22lenormand-weg-kaart

De Weg

Deze kaart staat voor keuzes. Grote of kleine, u heeft keuzes te maken en naar een alternatief te zoeken. Ook betekent het dat het tjd is voor verandering in uw leven.

23lenormand-muizen-kaart

De muizen

De muizen is een negatieve kaart. Zijn er mensen in uw omgeving die u niet kan vertrouwen? Speelt verslaving of depressies een rol in uw leven? Of bent u financieel gedupeerd? Dit is waar de kaart voor staat.

24lenormand-hart-kaart

Het Hart

Deze kaart staat uiteraard voor de liefde, maar het hart staat voor meerdere dingen zoals: vreugde, geluk, verzoening en vrede.

25lenormand-ring-kaart

De Ring

De ring staat voor een belangrijke vereniging van iets of iemand. Het kan betekenen dat er een langdurige afspraak is gemaakt zoals een werkcontract of gaan trouwen.

26lenormand-boek-kaart

Het Boek 

Geheimen en mysteries liggen op de loer. Er bestaat een bepaalde onzekerheid in uw leven waar iets aan gedaan moet worden, er moet iets onthuld worden.

 

27lenormand-brief-kaart

De Brief

Deze kaart kan betekenen dat u iets nieuws te horen krijgt, iets belangrijks. De brief kan ook staan voor een waarschuwing .

28lenormand-heer-kaart

Een Heer

Deze kaart staat symbool voor een man, meestal degene die gelezen word op dat moment of de liefde van diegene die gelezen wordt.

29lenormand-vrouw-kaart

Een Vrouw

Deze kaart staat symbool voor een vrouw, veelal degene die gelezen word op dat moment of de liefde of moeder van diegene de gelezen wordt.

30lenormand-lelie-kaart

De Lelies

De lelies staan voor deugdzaamheid en zuiverheid. Vaak word de lelie vergeleken met creatie, balans en vrede.

31lenormand-zon-kaart

De Zon

Een zeer positieve kaart. De zon staat voor optimisme, groei, vitaliteit, vastberadenheid en geluk. Wie de zonnekaart trekt gaat een meestal een positieve tijd tegemoet.

32lenormand-maan-kaart

De Maan

 Als u deze kaart trek heeft u vast te maken met instabiliteit in uw leven, er is iets wat u niet weet. Of u ziet juist dingen die er niet zijn.

33lenormand-sleutel-kaart

De Sleutel

De sleutel betekent een succesvolle nieuwe start in je leven, er komen nieuwe kansen op je weg die je gelukkig kunnen maken.

34lenormand-vissen-kaart

De Vissen

Rijkdom, geld en succes, zijn één van de dingen waar de vissen voor staan. Het is een positieve kaart die vaak geassocieerd wordt met financiën of erfenissen.

35lenormand-anker-kaart

Het Anker

Het anker staat voor stabiliteit in je leven. Het kan om iemand gaan die je ontzettend trouw is. De kaart heeft alles met dagelijkse balans te maken.

36lenormand-kruis-kaart

Het kruis

Niet positief en niet positief. Het kruis is een kaart die vaak vergeleken word met pijn, verdriet en teleurstellingen  maar bovenal met uw lot op lange termijn.

gouden-bladerrank-banner-lijn-ondersteboven